Life Long Learning

woensdag 8 juli 2020

Academica Business College, C-LiON en Via Vinci Academy bundelen de krachten onder de nieuwe holding ‘Life Long Learning’.
De drie opleidingsinstituten richten zich op doelgerichte training en ontwikkeling van docenten, schoolleiders en bestuurders om integrale schoolontwikkeling te realiseren: High Performing professionals’ in ‘High Performing schools’. Nieuw is dat alle activiteiten zijn ingebed in bachelor- en masterprogramma’s. Voor studenten, scholen en stichtingen betekent dit flexibele mogelijkheden om te professionaliseren, ervaringen te delen, onderzoek te doen en te publiceren. In samenwerking met Onderwijsstichtingen met eigen academies zullen krachtige evidence-informed opleidingen worden verzorgd. Samen sterker door intensieve samenwerking tussen opleidingen en scholen!

Op het congres Making Shift Happen, dat onder de vlag van Academica op 25-11-2020 plaatsvindt, zullen de gezamenlijke activiteiten worden gepresenteerd.

Drs. Margareth de Wit MBA en Drs. Pim Pollen MBA worden de bestuurders van de Life Long Learning holding en drs. Peter Peene de directeur-bestuurder van het onderdeel C-LiON Hoger Onderwijs.

Over Academica

Social media

Boeken bestellen

Powered by Content Power