Actie: Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang €100,- korting op geselecteerde opleidingen.

donderdag 10 oktober 2019

Startende opleidingen: €100,- korting als u zich inschrijft voor onze gratis nieuwsbrief!

Het Centrum voor Leiderschap en Innovatie in het Onderwijs heeft in oktober, november 2019 en januari 2020 meerdere startende opleidingen, waar u zich voor in kan schrijven. Voor nieuwsbrieflezers hebben wij een actie: als u zich nu inschrijft voor de nieuwsbrief en in oktober (actie geldig t/m 31 oktober) beslist om u in te schrijven voor een van de onderstaande opleidingen, krijgt u €100,- korting op de opleidingsprijs! Klik hier om u in te schrijven voor onze gratis nieuwsbrief.
De actie geldt voor de volgende startmomenten:
(Bekijk de actievoorwaarden onderaan dit bericht)

Coach van Onderwijsprofessionals - 5 november 2019 in Hoofddorp
Door de vele externe ontwikkelingen, in combinatie met de wens van professionals in het onderwijs om zich te blijven ontwikkelen, is er een enorme behoefte aan begeleiding bij de uitvoering van het dagelijks werk. En waar eerst nogal eens externe begeleiders en coaches werden aangetrokken, is het nu de bedoeling dat leidinggevenden, intern begeleiders, en gespecialiseerde interne coaches de begeleiding van onderwijsprofessionals gaan overnemen. C-LiON biedt een post-hbo opleiding tot Coach van onderwijsprofessionals gericht op het verwerven van de juiste competenties om onderwijsprofessionals te kunnen coachen.
Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden (Let op: Wilt u gebruik maken van de kortingsactie? Bekijk de voorwaarden).

Motivatiecoach - woensdag 13 november 2019 in Hoofddorp
De training ‘Motivatiecoach’ is een zeer praktijkgerichte training voor docenten, mentoren, begeleiders en coördinatoren in het VO, MBO en HBO. De opleiding heeft als doel de motivatie van leerlingen en studenten systematisch te analyseren, bespreken en de ontwikkeling van de motivatie te coachen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een drijfverentest welke specifiek de motivatie van jongeren in beeld brengt.
Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden (Let op: Wilt u gebruik maken van de kortingsactie? Bekijk de voorwaarden).

Gedragsexpert - dinsdag 22 oktober in Breda / woensdag 15 januari 2019 in Hoofddorp
De post-HBO opleiding ‘Gedragsexpert’ heeft tot doel leraren, intern begeleiders en zorgcoördinatoren zo goed mogelijk toe te rusten met kennis, inzichten en vaardigheden op het gebied van professioneel omgaan met gedragsproblemen op school. Kennis en inzichten die u nodig heeft om beter te kunnen omgaan met kinderen die dergelijke gedragsproblemen vertonen, en om goed hierover te kunnen communiceren met ouders.
Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden (Let op: Wilt u gebruik maken van de kortingsactie? Bekijk de voorwaarden).

Schoolleider Primair Onderwijs - woensdag 8 januari in Hoofddorp / donderdag 9 januari in Utrecht / dinsdag 14 januari in Breda / dinsdag 14 januari in Zwolle
De post-HBO opleiding voor het verwerven van een diploma ‘Schoolleider Primair Onderwijs’, dat erkend wordt door het Schoolleidersregister Primair Onderwijs (SRPO). Deze opleiding bevat zeer praktijkgerichte didactiek, die gebaseerd is op onze jarenlange ervaring met leiderschapsontwikkeling, is inhoudelijk inspirerend en heeft de allernieuwste inzichten op het gebied van leiderschap en schoolmanagement. Gedifferentieerd aanbod voor verschillende doelgroepen: ervaren schoolleiders, beginners, zij-instromers. Flexibele opleidingstrajecten die in één, anderhalf of twee jaar kunnen worden doorlopen.
Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden. (Let op: Wilt u gebruik maken van de kortingsactie? Bekijk de voorwaarden).
Deze actie geldt ook voor startdata in januari van de opleidingen Schoolleider Primair Onderwijs basisbekwaam en Schoolleider Primair Onderwijs van basis- naar vakbekwaam .

Schoolleider Voortgezet Onderwijs - woensdag 8 januari in Hoofddorp / donderdag 9 januari in Utrecht / dinsdag 14 januari in Breda / dinsdag 14 januari in Zwolle
De post-HBO opleiding voor het verwerven van een diploma ‘Schoolleider Voortgezet Onderwijs’, dat een registerdiploma oplevert bij de stichting Post-HBO en afgestemd is op het Beroepsprofiel, zoals door de VO-raad wordt erkend. Deze opleiding bevat zeer praktijkgerichte didactiek, die gebaseerd is op onze jarenlange ervaring met leiderschapsontwikkeling, is inhoudelijk inspirerend en heeft de allernieuwste inzichten op het gebied van leiderschap en schoolmanagement. Er is gedifferentieerd aanbod voor verschillende doelgroepen: ervaren schoolleiders, beginners, zij-instromers dat in flexibele opleidingstrajecten die in één, anderhalf of twee jaar kunnen worden doorlopen.
Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden. (Let op: Wilt u gebruik maken van de kortingsactie? Bekijk de voorwaarden).
Deze actie geldt ook voor startdata in januari van Schoolleider Voortgezet Onderwijs basisbekwaam en Schoolleider Voortgezet Onderwijs van basis- naar vakbekwaam .

Actievoorwaarden
Wilt u gebruik maken van deze kortingsactie? Schrijf u dan hier in voor de gratis nieuwsbrief. Neem daarna contact op het secretariaat van C-LiON - Via Vinci Academy door te mailen naar info@c-lion.nl of m.adams@c-lion.nl of door te bellen naar 076-543 00 60. Vermeld daarbij dat u vanuit de nieuwsbrief van C-LiON bekend bent met deze actie en staat ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Als dit klopt, regelen wij uw korting van €100,- op de opleidingsprijs!
Deze actie is geldig in de maand oktober 2019.
De actie geldt alleen op inschrijvingen van 10 oktober 2019 t/m 31 oktober 2019 die gedaan worden door subscribers van de gratis nieuwsbrief met daarbij bovenstaande vermelding.