Centrum voor Leiderschap en Innovatie in het Onderwijs

Nieuws

Extra ‘Wildcard’-certificering SRPO
maandag 3 februari 2020
Het Schoolleidersregister Primair Onderwijs heeft C-LiON - Via Vinci Academy een extra certificering verstrekt voor twee opleidingen en een leergang. Het betreft ‘ Interim Management Onderwijs ’, ‘ Bovenschools en meerscholen directeur ’ en ‘ De school als professionele leergemeenschap ’.
Feest: Diploma-uitreiking C-LiON december 2019
woensdag 18 december 2019
Op 12 december 2019 vond de door C-LiON georganiseerde halfjaarlijkse diploma uitreiking plaats. Dit keer was gekozen voor de prachtige locatie van Jachthuis Beukenrode in Doorn.
Moeite om leerlingen te motiveren tot leren te komen? Volg een van onze trainingen!
donderdag 24 oktober 2019
Leerlingen motiveren betekent vooral: zoeken naar interesses van de leerlingen, hoe zij het prettigst leren en samen met hen doelen stellen. Het kan echter voorkomen dat er bij een leerling al genoeg gebeurd is, waardoor zijn motivatie ver is weggezakt.
Actie: Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang €100,- korting op geselecteerde opleidingen.
donderdag 10 oktober 2019
Startende opleidingen: €100,- korting als u zich inschrijft voor onze gratis nieuwsbrief!
Het Centrum voor Leiderschap en Innovatie in het Onderwijs heeft in oktober, november 2019 en januari 2020 meerdere startende opleidingen, waar u zich voor in kan schrijven. Voor nieuwsbrieflezers hebben wij een actie: als u zich nu inschrijft voor de nieuwsbrief en in oktober (actie geldig t/m 31 oktober) beslist om u in te schrijven voor een van de onderstaande opleidingen, krijgt u €100,- korting op de opleidingsprijs! Klik hier om u in te schrijven voor onze gratis nieuwsbrief.
Positieve beoordeling voor onze masteropleiding!
donderdag 26 september 2019
Woensdag 25 september jl. was een belangrijke dag voor het Centrum voor Leiderschap en Innovatie in het Onderwijs en vooral voor onze masteropleiding Master Innovation and Leadership in Education (MILE). Na een intensief voorbereidingstraject voor de MILE vond de visitatie van de toetsingscommissie van de NVAO plaats om onze master te beoordelen.
Interview met docent Gedragsexpert Suzan ter Riele
donderdag 19 september 2019
Suzan ter Riele schreef onlangs een blog over haar ervaringen tijdens haar werk als docent van de opleiding Gedragsexpert .
Wij stelden haar een aantal vragen over haar werk binnen de opleiding Gedragsexpert :.
Creatiepodium, presenteer jouw werk!
donderdag 19 september 2019
In dit studiejaar is C-LiON begonnen met het creatiepodium. Tijdens zo’n podium mogen studenten van alle opleidingen van C-LiON hun werkstuk ter beoordeling presenteren.
Schoolleider opleiding: begin direct!
dinsdag 9 juli 2019
Dankzij ons modulaire systeem kunt u nu direct beginnen aan een van onze opleidingen voor schoolleider.
Kijk voor meer informatie over de verschillende opleidingen:
Vacatures opleidingsdocenten
maandag 6 mei 2019
Binnen C-LiON worden opleidingsdocenten gezocht voor onderwijsmanagement- en onderwijszorg-opleidingen. Zie hiervoor de vacature opleidingsdocent .