Nieuws

C-LiON Hoger Onderwijs is erkende Hogeschool!
vrijdag 16 oktober 2020
Na 6 Jaar hard werken is het doel bereikt: C-LiON Hoger Onderwijs is vandaag – 16 oktober 2020 – door het Ministerie van OCW erkend als Hogeschool!
We zijn nu gerechtigd om de mastergraad te verlenen aan afgestudeerden van de MILE (en zo spoedig mogelijk ook voor de MET). Graag verwijzen we naar bijgevoegde brief met meer informatie.
Life Long Learning
woensdag 8 juli 2020
Academica Business College, C-LiON en Via Vinci Academy bundelen de krachten onder de nieuwe holding ‘Life Long Learning’.
De drie opleidingsinstituten richten zich op doelgerichte training en ontwikkeling van docenten, schoolleiders en bestuurders om integrale schoolontwikkeling te realiseren: High Performing professionals’ in ‘High Performing schools’.
Schoolleider opleiding: begin direct!
donderdag 18 juni 2020
Dankzij ons modulaire systeem kunt u nu direct beginnen aan een van onze opleidingen voor schoolleider in het Primair Onderwijs / basisonderwijs of het Voortgezet Onderwijs. U start dan met de opleiding zodra de eerstvolgende module gegeven wordt en zo kunt u elk moment van het jaar beginnen.
Positieve beoordeling voor onze masteropleiding!
donderdag 26 september 2019
Woensdag 25 september jl. was een belangrijke dag voor het Centrum voor Leiderschap en Innovatie in het Onderwijs en vooral voor onze masteropleiding Master Innovation and Leadership in Education (MILE). Na een intensief voorbereidingstraject voor de MILE vond de visitatie van de toetsingscommissie van de NVAO plaats om onze master te beoordelen.

Over Academica

Social media

Boeken bestellen

Powered by Content Power