Waarom kiest u voor ons?

Als u kiest voor C-LiON Hoger Onderwijs, kiest u voor een betrokken partner voor onderzoek en opleiden. Uw ontwikkeling en die van uw school gaan ons aan het hart. Wij zijn pas tevreden als we zien dat u en uw school gegroeid zijn in hun professionaliteit en als u trots bent op de effecten daarvan op de resultaten die leerlingen behalen, de onderwijskwaliteit en de professionaliteit van het team.
Wij ontwikkelen onszelf ook permanent, mede dankzij de wensen en feedback van onze studenten en opdrachtgevers. De ‘Wetenschappelijke Raad voor Leiderschap en Innovatie in het Onderwijs’, onze Veldadviesraad en de Studentenraad stimuleren ons om de inhoud en werkwijze van onze advisering, begeleiding en opleidingen actueel te houden en af te stemmen op ‘the state of the art’. U profiteert van deze ‘evidence based’ kwaliteit!

Voor onze opleidingen gebruiken wij de opleidingsdidactiek Creation Based Learning, lees hier meer over Creation Based Learning.

Daarnaast voert C-LiON Hoger Onderwijs wetenschappelijk onderzoek uit, waar onze studenten, hun scholen en stichtingen bij betrokken kunnen worden. Samen streven we naar vermeerdering van kennis van effectief onderwijs en organisatie.

Powered by Content Power