Professionaliseren op masterniveau

Kies de opleiding die bij u past!

Aankomend

Toon meer

Incompany Opleiden

C-LiON Hoger Onderwijs verzorgt naast de gewone masteropleidingen ook incompany masteropleidingen op maat. Door een masteropleiding in eigen huis te laten verzorgen, heeft u de mogelijkheid om eigen accenten te leggen op grond van uw visie, uw beleid en de specifieke lokale situatie. Wij stellen graag samen met u een compleet opleidingsaanbod op.

Onze unieke werkwijze

De praktijkgerichte en inzicht verrijkende methodiek heeft C-LiON in 2006 Creation Based Learning (CBL) genoemd. Het gaat erom dat de student in staat wordt gesteld om in de praktijk en door onderzoek vorm en inhoud te geven aan nieuwe inzichten en werkwijzen. Volgens de studenten is CBL iets wat je moet ervaren.

GEEN HOGER ONDERWIJS?

Wilt u zich graag professionaliseren maar heeft u (nog) geen behoefte aan een masteropleiding? Wij verwijzen u graag door naar de post-HBO opleidingen, cursussen en trainingen op de C-LiON – Via Vinci Academy pagina.

Geen hoger onderwijs?

Wilt u zich graag professionaliseren maar heeft u (nog) geen behoefte aan een masteropleiding? Wij verwijzen u graag door naar onze post-HBO opleidingen, cursussen en trainingen op onze C-LiON – Via Vinci Academy pagina.

Powered by Content Power