Incompany trainingen C-LiON Hoger Onderwijs

Professionele en organisatieontwikkeling hand-in-hand

C-LiON Hoger Onderwijs heeft ruime ervaring met het verzorgen van incompany opleidingen. Voor besturen, samenwerkingsverbanden en grotere scholen is dat een uitstekende manier om de professionele en organisatieontwikkeling op hoger niveau met elkaar te combineren. We geven in partnership met onze opdrachtgevers dit incompany opleiden vorm op vier manieren:

 

 • Maatwerk:
  Door een opleiding in eigen huis te laten verzorgen, heeft u de mogelijkheid om eigen accenten te leggen op grond van uw visie, uw beleid en de specifieke lokale situatie. En dan toch nog steeds een erkend diploma verwerven!
   
 • Gezamenlijke uitvoering:
  Nogal wat onderwijsorganisaties hebben goed opgeleide en bekwame specialisten in huis. Indien deze ook in staat zijn om mede-uitvoering te geven aan de opleidingsprogramma’s, stellen we hen daartoe in de gelegenheid.
   
 • Co-creatie:
  Ondanks ons zeer ruime aanbod aan opleidingen, cursussen en trainingen, komt het voor dat een opdrachtgever ons vraagt (samen) om een opleiding te ontwikkelen en te laten certificeren. Zo is onze opleiding ‘Excellent Teaching’ ontstaan.
   
 • Uw eigen academie:
  Wij stellen graag samen met u een compleet opleidingsaanbod voor uw medewerkers op. Daarbij gebruiken we een online omgeving die op maat wordt vormgegeven en op grond van uw wensen wordt gevuld met activiteiten. Door de combinatie van e-learning met contactmomenten zoals lesdagen, intervisie en consultatie, ontstaat een zeer effectieve vorm van blended learning.
   

We bespreken graag uw wensen en mogelijkheden.
Neem hiervoor contact met ons op.

Deze organisaties gingen u voor:

Powered by Content Power